MENU
Главная » 2021 » Сентябрь » 2 » Нові грані співпраці з ТОВ SICAME
15:13
Нові грані співпраці з ТОВ SICAME

Ми це зробили! Сьогодні 02.09.21 року на електротехнічному відділенні Черкаського політехнічного фахового коледжу (ЧПФК) в аудиторії 228 змонтований інноваційний стенд (міні-полігон) електричних систем та мереж компанії «SICAME». Я щиро радію, що маю причетність до цієї події!

Основним напрямком діяльності ТОВ «SICAME — Україна» є впровадження в українські енергосистеми технологій і арматури для монтажу самоутримних ізольованих проводів (СІП), що використовуються в розподільних електричних мережах напругою до 1 кВ, арматури для захищених ліній електропередачі напругою 6-35 кВ і повітряних телекомунікаційних ліній, поставки нелінійних обмежувачів перенапруги, монтажного інструменту, надання технічної інформації, а також конкретних рекомендацій щодо застосування продукції SICAME Groupе. Сьогодні SICAME Groupe — це інтернаціональна група компаній, яка має виробничі підрозділи в 15 країнах світу.

У рамках договору про співпрацю компанія ТОВ «SICAME — Україна» провела переоснащення лабораторії зразками сучасного інноваційного обладнання: лінії електропередачі з проводами захищеного виконання та самонесучими ізольованими проводами (СІП), арматура повітряних і кабельних ЛЕП. Ці стенди будуть активно використовуватися студентами ЧПФК спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в рамках профільних дисциплін, курсових та дипломних проєктів.

Черкаський політехнічний фаховий коледж висловлює щирі слова подяки ТОВ «SICAME — Україна» за активну участь у розвитку інноваційного освітнього середовища навчального закладу: директору Володимиру Вікторовичу Дрьомову та інженеру з науково-технічної інформації Владиславу Юрійовичу Ковальчуку.

Нове обладнання неодмінно сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців за електроенергетичними спеціальностями.

На «відмінно» відпрацювали і отрималі сучасні навички електромонтажу студенти групи ЕП3-2 Тимошенко Максим, Коляденко Євгеній, Пащенко Андрій.

Просмотров: 153 | Добавил: tmblog8 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar