MENU
Главная » 2016 » Ноябрь » 4 » Засідання методичної комісії електротехнічного напрямку
13:46
Засідання методичної комісії електротехнічного напрямку

Засідання методичної комісії електротехнічного напрямку

2 листопада 2016 року в ДНЗ «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф Короленка» відбулося чергове засідання методичної комісії електротехнічного напрямку.

Члени методичної комісії розглянули проблемні питання впровадження нового стандарту ДСПТО 7241.C.33.14 – 2014 з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» на різних етапах формування навчальних модулів та професійних компетенцій  учнів. Велика увага була приділена тематиці завдань на письмові екзаменаційні (творчі) роботи учнів випускної групи ЕМС–4 третього курсу.

   

Голова методичної комісії Тетяна Миколаївна Потягайло презентувала присутнім свій персональний блог викладача електротехнічних дисциплін, ознайомиться з яким можна за посиланням http://tmblog.at.ua.

Викладачі і майстри виробничого навчання електротехнічного напрямку ознайомились з методичними рекомендаціями Навчально–методичного центру професійно–технічної освіти у Черкаській області, які були розроблені на виконання наказу № 14 – ОД  від 17.06.2016 «Про підсумки обласного конкурсу на кращу організацію роботи методичних комісій професійно-технічних навчальних закладів». З метою аналізу ефективності підвищення професійної і методичної кваліфікації членів методичної комісії присутні на засіданні прийняли участь у пробному анкетуванні на тему «Використання інноваційних технологій у педагогічній практиці викладача». 

            

 

Просмотров: 452 | Добавил: tmblogadmin | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar