MENU
Главная » 2024 » Апрель » 8 » Заняття на виробництві
18:04
Заняття на виробництві

З метою підвищення якості практичної складової навчального процесу 8 квітня для здобувачів освіти групи ОВ3-1 спеціальності 131 «Прикладна механіка» електромеханічного відділення були проведені заняття на виробничих об’єктах науково-виробничого комплексу «Фотоприлад». 

У рамках вивчення освітніх компонентів «Електропривод і електрообладнання машинобудівного підприємства, «Приводи верстатів з ЧПУ та ПР» заняття провели головний енергетик підприємства, викладач Тетяна ПОТЯГАЙЛО та інші провідні фахівці підрозділів.  

Здобувачі освіти мали змогу ознайомитись зі структурою енергетичного господарства підприємства, схемою його електропостачання та іншим електрообладнанням. Особлива увага була приділена дільниці верстатів з числовим програмним управлінням, їх обслуговуванню та технологічним процесам обробки та виготовлення корпусних виробів.

Електромеханічне відділення коледжу висловлює щиру вдячність керівництву підприємства за окреслений вектор співпраці задля підвищення рівня підготовки здобувачів освіти.

Просмотров: 55 | Добавил: tmblog8 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar