MENU
Главная » 2016 » Ноябрь » 1 » Семінар-презентація новинок електрообладнання АСКО УКРЕМ
15:07
Семінар-презентація новинок електрообладнання АСКО УКРЕМ

Семінарпрезентація сучасного електротехнічного обладнання від соціального партнера «АСКО УКРЕМ»

17 жовтня 2016 року на базі ДНЗ «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф. Короленка», у рамках співпраці з соціальними партнерами, відбувся черговий семінар–презентація нової продукції Української електротехнічної корпорації «АСКО УКРЕМ». У семінарі взяли участь: менеджери з регіонального розвитку корпорації «АСКО УКРЕМ», учні груп ЕМС–3, ЕМС–4, ЕМС–5, викладачі та майстри виробничого навчання електротехнічного напрямку, роботодавці.....

                                             

                                             

 

Корпорація «АСКО–УКРЕМ»  є лідером на ринку електротехнічної продукції України та оперативно реагує на потреби і тенденції цього ринку, пропонуючи українському споживачеві нові інноваційні рішення різного ступеня технічної складності.

Учасники семінару–презентації познайомилися з останніми новинками продукції, отримали практичні навички з використання сучасного енергоефективного обладнання, а саме: вольтметрів цифрових AD22, антивандальних кнопок керування TY19, інфрачервоних датчиків руху ДР–05С, таймерів електронних ТНС–15, мініатюрних джерел живлення AG0–13, які не містять ртуті тощо. Усі бажаючі мали змогу отримати від представників корпорації технічні консультації (FAQ), довідкові матеріали, електронні каталоги та сувенірну продукцію.                         

                                             

                                             

Взаємовигідне співробітництво з «АСКО УКРЕМ» допомагає навчальному закладу задовольнити потреби енергетичної галузі в кваліфікованих робітниках з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж», озброєних знаннями новітнього електрообладнання та сучасних виробничих технологій. 

                                            

                                            

Просмотров: 573 | Добавил: tmblogadmin | Рейтинг: 5.0/5
Всего комментариев: 0
avatar